RTS
Pratite nas na r b x
ASD

Upis za školsku 2019/20. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom na NOVOJ lokaciji: TERAZIJE 34. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 30. Septembra 2019. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2018-19. školsku godinu želi Vam ASD!

Upis za školsku 2018/19. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 14. Septembra 2018. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2018-19. školsku godinu želi Vam ASD!

Upis za školsku 2017/18. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 15. Septembra 2017. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2017-18. školsku godinu želi Vam ASD!

Upis za školsku 2016/17. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 16. Septembra 2016. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2016-17. školsku godinu želi Vam ASD!

Upis za školsku 2015/16. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 11. Septembra 2015. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2015-16. školsku godinu želi Vam ASD!

Upis za školsku 2014/15. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 12. Septembra 2014. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2014-15. školsku godinu želi Vam ASD!

Upis za školsku 2013/14. godinu

Royal Academy of Dance centar u Srbiji je ponovo počeo sa radom. Upis za sve razrede i uzraste je u toku i trajaće do 6. Septembra 2013. Naknadni upis kao i upis tokom godine je moguć ukoliko bude bilo slobodnih mesta po grupama ali ne garantuje mogućnost polaganja ispita ukoliko minimum fond časova za školsku godinu nije ispunjen.
Zato požurite i pridružite nam se što pre!!!
Sve kontakt informacije možete naći na našoj Facebook i web stranici.
Srećnu i uspešnu 2013-14. školsku godinu želi Vam ASD!

Proslava Nove Godine

Obaveštavamo Vas da će se proslava Nove Godine održati u baletskoj školi 28. Decembra u 18h. Maskenbal! Za taj dan devojcice mogu da se maskiraju odnosno obuku kostim po sopstvenoj želji! Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@balletschoolasd.com ili direktno na telefon 065 657 234. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Priredba Bazar na Sajmu

Učenici baletske škole ASD učstvovali su na velikoj priredbi Bazar na Sajmu. Ove godine Bazar ce biti veoma velika pripredba, sa rekordnim brojem zemalja učesnica, sa značajnim gostima. S tim u vezi, ljubazno molimo sve vodje predstavnike škole, da obavezno dodju na Sajam u subotu, 1. Decembra izmedju 10:00 i 12:00 sati, u Halu 2, da preuzmu identifikacione bedzeve za učesnike i registrovane pratioce/roditelje. Bez ovih bedzeva ulaz na dan Bazara neće biti moguć! S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Rezultati ispita Royal Academy of Dance

Upravo su stigli rezultati prvih zvanicnih ispita Royal Academy of Dance u Srbiji. Svi kandidati baletske skole ASD su polozili sa najvisom ocenom, DISTINCTION !!! Cestitamo!!!. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@balletschoolasd.com ili direktno na telefon 065 657 234. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Zvanični ispiti Royal Academy of Dance u Beogradu

Želimo da Vas uputimo u ispitni program koji smo prešli za 2012. godinu. Planirano gradivo koje je neophodno da se prikaže na ispitu 29. Oktobra, predstavićemo Vam na javnim časovima u prostorijama Baletske Škole. Svi učenici i roditelji koji su zainteresovani da prisustvuju javnim časovima ostalih razreda biće u mogućnosti. Tačno vreme javnih časova biće istaknuto 15. Oktobra na oglasnoj tabli ispred baletske sale. Takođe svi ispiti će biti održani u Pozorištu na Terazijama a tačnu satnicu ćemo istaći 20.Oktobra na oglasnoj tabli. Molimo Vas da na vreme prekontrolišete da li je uniforma Vašeg deteta odgovarajuće veličine. U koliko je neophodno da izvršimo korekciju pojedinih suknjica molimo Vas da nam ih dostavite u toku sledeće nedelje. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@balletschoolasd.com ili direktno na telefon 065 657 234. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Škola se seli u NOVE prostorije

Baletska škola ASD seli se na novu stalnu lokaciju u predivne prostorije "Sportske Akademije Senjak" u Beogradu. Obaveštavamo sve učenike i roditelje da će se od Ponedeljka 10. Oktobra 2011 svi časovi održavati na novoj lokaciji u nepormenjenom terminu. Nove prostorije Škole će ujedno postati i registrovana adresa Royal Academy of Dance centra u Srbiji. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@balletschoolasd.com ili direktno na telefon 065 657 234. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Upis za školsku 2011/12. godinu

Baletska škola ASD postala je registrovani centar Royal Academy of Dance u Srbiji. Svi novi i učenici koji nastavljaju radiće po njihovom najsavremenijem programu i imati priliku da dobiju dimplomu od najvećeg i najpriznatijeg ispitnog odbora na svetu. Upis za predstojeću školsku 2011/12. godinu obaviće se 31. Avgusta od 17h do 19h u prostorijama Škole. Za učenike koji se prvi put upisuju u našu Školu, audicija će se održati 1. Septembra u isto vreme. Molimo vas da pre dolaska popunite formular za upis koji možete naći na našoj strani ‘Nastava’ i priložite isti pri upisu ili pošaljete na e-mail adresu info@balletschoolasd.com. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Godišnji koncert Baletske škole

Obaveštavamo sve prijatelje škole da će se godišnji koncert održati 16. Juna od 13h u Pozorištu na Terazijama. Sve informacije povodom koncerta možete dobiti putem e-maila info@balletschoolasd.com. Pozivamo sve ljubitelje baleta da nam se pridruže.

Upis tokom školske godine

Obaveštavamo sve zainteresovane da je upis u Školu moguć tokom školske godine ukoliko ima slobodnih mesta u grupama. Zbog velikog interesovanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila info@balletschoolasd.com ili telefonom, kako bi precizno rasporedili slobodna mesta. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Nastup na letnjem festivalu

Učenici Baletske Šole nastupaće na fesivalu Letnji dani Voždovca - "Srećan početak školske godine", 4-og i 12-tog Septembra u 18h na platou ispred Voždovačke Crkve. Sve detalje oko priprema i nastupa za ovu manifestaciju dobićete pri upisu, 31-og Avgusta. O svim događajima na Letnjim danima Voždovca možete se informisati na sajtu GO Voždovac. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Upis za školsku 2010/11. godinu

Obaveštavamo sve roditelje i učenike da će se upis za predstojeću školsku 2010/11. godinu obaviti 31. Avgusta od 17h do 19h u prostorijama Škole. Za učenike koji se prvi put upisuju u našu Školu, potrebno je da sve informacije vezane za upis pošaljete na e-mail adresu info@balletschoolasd.com ili nas kontaktirate putem telefona 065 657 2343 pre upisa, kako bi precizno rasporedili slobodna mesta i učenike. S'poštovanjem Baletska Škola ASD.

Godišnji koncert Baletske škole

Obaveštavamo sve prijatelje škole da će se godišnji koncert održati 14. Juna od 13h u Pozorištu na Terazijama. Sve informacije povodom koncerta možete dobiti putem e-maila info@balletschoolasd.com. Pozivamo sve ljubitelje baleta da nam se pridruže.

Raspored dodatnih časova u Maju

Obaveštavamo Vas da će se dodatni časovi u Maju povodom pripreme za godišnji koncert Baletske škole održati u sledećim terminima:
8. i 9. Maj (Subota i Nedelja), 15. i 16. Maj (Subota i Nedelja), 29. i 30. Maj (Subota i Nedelja)
Tirkiz grupa - od 11h do 12h
Bela grupa - od 12h do 13h
Roze grupa - od 13h do 14h
Plava grupa - od 14h do 15h
Grupa koja polaže ispite - od 15h do 16h

Raspored dodatnih časova u Aprilu

Obaveštavamo Vas da će se dodatni časovi u Aprilu povodom pripreme za godišnji koncert Baletske škole održati u sledećim terminima:
17. i 18. April (Subota i Nedelja), 24. i 25. April (Subota i Nedelja)
Tirkiz grupa - od 11h do 12h
Bela grupa - od 12h do 13h
Roze grupa - od 13h do 14h
Plava grupa - od 14h do 15h
Grupa koja polaže ispite - od 15h do 16h

Uskršnji Praznici

Hristos Voskrese! Obaveštavamo Vas da Škola neće raditi zbog praznika od 2. do 9. Aprila. Škola nastavlja sa radom po završetku praznika sa istim rasporedom. Srećne praznike želi Vam osoblje Baletske škole ASD.

Novogodišnja Proslava

Obaveštavamo Vas da će se dodela novogodišnjih poklona i proslava Nove Godine održati u prostorijama Škole 23. Decembra u 19 časova. Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak.


O Novostima

Novosti imaju za cilj da pomognu studentima i svima koji su uključeni u rad škole da održe korak sa najnovijim događajima i školskim obaveštenjima.

Raspored Rada 2019/20

Od Do
Školska Godina 2. Septembar 2019 28. Jun 2020
Novogodišnji i Božićni Praznici TBD TBD
Uskršnji Praznici TBD TBD
RAD Ispiti TBD TBD
Dani Od Do
Ponedeljak 16:00 22:00
Utorak 16:00 22:00
Sreda 16:00 22:00
Četvrtak 16:00 22:00
Petak 16:00 22:00
Subota 09:00 17:00
Nedelja Zatvoreno

Dodela diploma RAD-a u Srbiji 2014

Dodela diploma RAD-a u Srbiji 2014

Studentima Baletske Škole ASD uručene su dimplome za uspešno položene ispite pred komisijom Kraljevske Akademije za Igru

Promocija RAD-a u Srbiji 2012

Promocija RAD-a u Srbiji 2012

Program Kraljevske Akademije za Igru je po prvi put prestavljen javnosti u Srbiji i regionu

RAD Program

Royal Academy of Dance je jedna od najuticajnijih institucija za obrazovanje i obuku baletskih igrača.

Akademija promoviše znanje, razumevanje i praktičnu primenu baleta na internacionalnom nivou.

Royal Academy of Dance teži da postigne navedeno promovisanjem igre, obrazovanjem i obukom studenata, pružajući ispitne programe koji postavljaju standarde i nagrađuju dostignuća.

Akademija ima dugogodišnju istoriju unapređivanja standarda igračke edukacije. Osnovana je 1920-te godine da bi ponovo podstakla i usavršila igračko obrazovanje u Velikoj Britaniji.

Vremenom je proširila svoj uticaj i aktivnosti na međunarodnu scenu i trenutno se njen ispitni program predaje milionima studenata širom sveta. Danas je Royal Academy of Dance prisutna u 79 zemalja širom sveta.

Pokrovitelj Akademije je Her Majesty Queen Elizabeth II.

Detaljnije »

Ana Došen

ASD

Ana Došen je profesionalni baletski igrač sa preko 16 godina iskustva na sceni i pedagoškom radu u nastavi klasičnog baleta.

Ana je osnivač baletske škole ASD i prvog registrovanog centra Royal Academy of Dance u Srbiji. Škola je u potpunosti posvećena nastavi baleta na najvišem nivou.

Baletska škola u saradnju sa Royal Academy of Dance nudi međunarodno priznat portfolio ispita i ocenjivanja kao i program za studente koji žele da se pravilno razvijaju i pohađaju Školu rekreativno.

Program je dizajniran da motiviše i ohrabri studente svih uzrasta i nivoa sposobnosti kroz sistematsko merenje napretka i dostignuća.

Detaljnije »